OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Jménem provozovatele webové fotogalerie mojepraha.cz (správce osobních údajů) Vás žádáme o udělení souhlasu se zpracováním Vašich osobních údajů z důvodu zařazení Vašeho profilu a fotografií (případně jiných děl), textů a komentářů do fotogalerie mojepraha.cz. Vámi poskytnuté údaje budeme zpracovávat na základě Vašeho souhlasu. Jedná se o jméno, příjmení (zobrazované jméno - pseudonym), heslo (pro správce dostupné pouze v zašifrované podobě) a emailovou adresu. Provedením registrace administrátorem nebo vložením komentáře udělujete svůj souhlas a berete na vědomí skutečnost, že ostatní uživatelé a návštěvníci fotogalerie mojepraha.cz budou mít přístup k Vašim osobním údajům jako je jméno a příjmení.

Účel zpracování

Účelem zpracování osobních údajů se rozumí prezentace fotografií (případně jiných děl), textů, komentářů a zveřejnění profilu ve webové fotogalerii mojepraha.cz a možnost zaslat Vám důležité informace související s provozem fotogalerie.

Přístup

K osobním údajům mají přístup také zpracovatelé - třetí strany, např. osoby, které pro webové stránky mojepraha.cz zajišťují technický provoz, různé služby nebo provozovatelé technologií, které jsou nezbytné pro provoz webových stránek

Zabezpečení

Osobní údaje jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Budou použity výlučně k výše uvedeným účelům a nebudou poskytnuty žádným jiným subjektům (mimo výše uvedené třetí strany). Objektivně však není možné zaručit jejich 100% bezpečnost.

Vaše práva

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo na opravu, výmaz nebo omezení zpracování osobních údajů,  právo vznést námitku proti jejich zpracování a taktéž podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Souhlas se zpracováním je dobrovolný, a proto jej lze kdykoliv odvolat (žádost můžete zaslat na e-mailovou adresu info@mojepraha.cz).

COOKIES

Na základě Vašeho souhlasu využívá server mojepraha.cz také údaje získané prostřednictvím Cookies.
Jedná se o malé datové soubory, které se ukládají do počítače nebo mobilního zařízení pomocí webového prohlížeče a pamatují si např. navštívené webové stránky, nastavení aj., usnadňují a urychlují tak interakci mezi uživateli a webovými stránkami. Cookies neslouží k získávání osobních údajů, zjišťování totožnosti uživatelů nebo ke zneužití přihlašovacích údajů. Pokud se rozhodnete soubory cookies odmítnout, můžete stále používat naše webové stránky,  avšak Váš přístup k některým funkcím a oblastem může být omezen.

Cookies třetích stran - např. Google Analytics (slouží pro analýzu návštěvnosti webových stránek), nebo cookies provozovatelů reklamních systémů. Tyto cookies jsou spravovány třetími stranami a server mojepraha.cz nemá možnost s těmito soubory jakkoliv nakládat.

Reklama

Fotografické výstavy

Dan Alka: Život a dílo Franka Gehryho prostřednictví výtvarné fotografie a kreseb na základě jeho postojů a života - Výstava fotografií Gehryho ikonických staveb vytištěných speciální technikou na kartáčovaný hliník.
do 9.2.2023, Americké centrum

Lucia Sceranková: Heart Seas – Moře v nás - Paralely mezi lidským tělem a vodním živlem.
16.12.2022 — 11.2.2023, Fotograf Gallery

30. výročí rozpadu Československa (snímky z produkce Československé tiskové kanceláře) - Česká tisková kancelář připravila u příležitosti 30. výročí rozpadu Československa novou venkovní fotografickou výstavu.
19.1. – 15.2.2023, horní část Václavského náměstí

Karel Cudlín, Jan Dobrovský, Jan Mihaliček: Pot, slzy, La Putyka - Autoři rok dokumentovali herecký soubor Cirk La Putyka a jejich fungování během nejpřísnějších covidových uzávěr.
9.12.2022 - 28.2.2023, Galerie 400 ASA

Gustav Aulehla: Dobře utajené fotografie - Momentky z 50. – 80. let minulého století zachycují obrazy ze života ulic a měst.
19.1.2023 - 3.3.2023, Leica Gallery Prague

Kolektiv autorů: Sportovní fotografie 2022 - Klub sportovních novinářů představuje nejlepší sportovní fotografie svých členů.
26.1.2023 - 5.3.2023, galerie Czech Photo Centre

Jindřich Štreit: Lidé Přerova - Soubor portrétů obyvatel města Přerov.
31.10.2022 - 28.5.2023, Maxigalerie Centra FotoŠkoda

Reklama


JAN ŠIBÍK 1989

  • Demonstrace v Československu 1988/89
  • Pád Berlínské zdi
  • Revoluce v Československu
  • Revoluce v Rumunsku

V roce 1989 se změnil svět, změnilo se tehdejší Československo a změnily se také životy mnohých z nás. Do osudových okamžiků dějin nás po třiceti letech zavede Jan Šibík v knize svých fotografií...

Další informace + objednávka:
www.eshop-knihasibik.cz
(knihu není možné zakoupit v běžné distribuci).

Fotogalerie mojePraha.cz

Praha díky svému kouzlu, neopakovatelné atmosféře či svým vlastním "životem" a událostmi, které se v ní odehrávají, přitahuje pozornost mnoha fotografů. Existuje tak velké množství vynikajících snímků, které umísťují pouze na své osobní webové stránky nebo sociální sítě. To bylo podnětem k vytvoření této "pražské" galerie, jako společného prostoru pro fotografie z hlavního města od předních českých fotografů. Seznam autorů budeme postupně rozšiřovat a jejich portfolia průběžně aktualizovat. Věříme tedy, že se všichni návštěvníci - milovníci kvalitní fotografie, mají na co těšit.

Představujeme

Jaroslav Kučera (1946) pochází z obce Ředhošť na Litoměřicku. Studoval na Fakultě stavební ČVUT v Praze a po absolutoriu započal dráhu fotografa na volné noze. V období normalizace pracoval externě pro některé časopisy a státní podniky. Volný čas věnoval černobílému sociálnímu dokumentu. Je zakládajícím členem fotografické skupiny Signum (1990), která v devadesátých letech realizovala 30 zahraničních výstav. V roce 1995 získal první Grant primátora Hlavního města Prahy a o rok později byl přijat mezi členy agentury Bilderberg Hamburg. Následuje hlavní cena Czech Press Photo 2000 za fotografii "Kameny a násilím proti globalizaci" a v dalších letech více než deset cen v této soutěži. Velkého úspěchu se dočkal v Kodani, kde obdržel 1. cenu na Euro Press Photo Awards 2000. Asociace profesionálních fotografů České republiky mu udělila titul "Osobnost roku 2016“. Je aktivní také v publikační a kurátorské činnosti. Dosud měl na 60 autorských výstav v Evropě a ve Spojených státech, bylo vydáno 6 autobiografií.

Podrobné info | Fotografie

Random image